En High End Klinik

Furesø Hørecenter drives som en high-end klinik indenfor vores branche. Det gør vi ved at arbejde efter Best Practice principper. 

Best Practice

Furesø Hørecenter arbejder efter Best Practice principper. Det sikrer dig som kunde, at du får den bedste og mest personlige behandling og programmering af dine høreapparater, når du vælger at købe dine høreapparater hos os.

Furesø Hørecenter har samtidig optimale forhold til at udføre lydprøver, og vi har altid det nyeste udstyr i vores klinik.

Hos Furesø Hørecenter er det et bevidst valg, at vi sidder sammen med vores kunder i samme lokale under høreprøven. Vi har valgt at responsen på høreprøven skal være ved at svare ”JA”, i stedet for at trykke på en knap.

Det giver os et mere præcist billede af, hvordan dynamikken opleves af den afspillede tone. Det vil sige, at svarer du med et tøvende ja, så ved vi at vi nærmer os din høretærskel.

I lydrummet, samt i vores andre behandlerrum, er der monteret lyddøre, for optimale målinger. 

Derudover har vi lyddæmpet alle vores rum med lyddæmpende vægplader, så vi lever op til et højteknologisk hørecenter. Der er god plads i lydrummet, så et familiemedlem kan sidde med og overvære prøven

Avanceret måleudstyr

OtoScan

Vi prioriterer investeringer i den nyeste teknologi. Vi har som den første privat klinik i DK indkøbt en 3D scanner til brug for at scanne øregangene. Scanningen sikrer et mere præcist aftryk af øregangene, elasticiteten, kurver og blødhed, i øregangen.

Vi kan lave dybere aftryk der giver en bedre pasform af den formstøbte prop og dermed optimale forhold samt kontrol af lyden i høreapparatet. Metoden er mere behagelig for dig samt mere hygiejnisk.

OtoCam

Avanceret videoskop med optimal opløsning, så vi kan se alle detaljer på trommehinden og i øregangen. 

Billedet er klart og tydeligt og giver en godt overblik og øregangens beskaffenhed.

Du kan selv følge med på skærmen og se dine trommehinder under undersøgelsen.

REM

Hos Furesø Hørecenter anvender vi REM måling til alle vores programmeringer af høreapparater. Det sikrer dig en personlig tilpasning med optimal taleforståelse, i stedet for en gennemsnitlig programmering. Du kan læse mere om REM måling her. 

Videoskopi

I begge vores behandlerrum anvender vi videoskopi. Det betyder, at du kan følge med på skærmen, når vi otoskopierer dine øregange og trommehinder. 

Det kan være spændende at se hvordan din trommehinde ser ud. Det er samtidig et effektivt redskab til dokumentation, ved f.eks. hul på trommehinden.

Billederne scannes til journalen, så vi kan følge udviklingen på dig. Vi har sat 2 skærme op i hvert af vores behandlerrum, så du kan følge med i alt hvad vi laver. 

Earlink skumpropper

Til vores høreprøve anvender vi Earlink skumpropper, som sidder inde i ørerne. Det bruger vi frem for almindelige høretelefoner, for at sikre den bedste støjdæmpning under selve høreprøven. 

Har du sammenklappelige øregange, bliver det forhindret ved brug af Earlink skumpropper, som nemmere kan overses ved brug af høretelefoner. 

Skumpropperne er et mere behageligt og blødt materiale end høretelefoner, der sidder stramt om ørerne.

Det kan være svært at forestille sig hvordan dit høreapparat ser ud på dit øre fra siden og bagfra. Derfor har vi udover spejle, et kamera så du kan se hvordan høreapparatet ser ud på dit øre.

Du kan på den måde vurdere, hvilken farve du synes bedst om til din hårfarve. Ofte er det de mørke farver der ses mindre, da vi fra naturens side har en skygge bag ved øret.

Vi sliber formstøbte propper selv, hvis der er problemer med pasformen. Det kan være generende med en prop der trykker i øregangen. Det kan sammenlignes med at gå med et par sko der ikke passer.

Det kan give vabler i øret, hvis en prop ikke passer. Derfor har vi valgt at kunne tilbyde denne service til vores kunder. Når vi selv sliber propperne, spares du for unødig gene, og tid uden dit høreapparat.

Vi tilbyder alle vores kunder gratis at få renset deres propper i et specielt ultralydsbad. Det tilbyder vi som en del af vores service, da det er vigtigt i forhold til hygiejne at holde propperne rene.

Vi renser propperne i et specielt ultralydsbad, som er med til at rense propperne grundigt, så fedtstof og ørevoks forsvinder.

Du kan købe desinfektionsservietter hos os, til den daglige rengøring.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores arbejdsmetoder eller det udstyr vi bruger, er du altid velkomment til at kontakte os.

Et uafhængigt hørecenter

Vi er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat.

Oprens af ører

Furesø Hørecenter kan oprense ører for voks ved brug af cerumen slynge og cerumen tang, samt med skylning.

Pårørende

Familie og venner kan have stor indflydelse på, om din ægtefælle, ven eller veninde kommer godt i gang med sit høreapparat.

Priser på høreapparater

Alle høreapparater kan forstærke lydene. Men der er forskel på kvaliteten af lyden, og derfor også på prisen.

Skal vi ringe dig op?