Samarbejde med producenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Det betyder, at vi samarbejder med de producenter vi vurderer, har de bedste høreapparater på markedet.

Høreapparatsproducenter

Vi samarbejder med 4 høreapparatsproducenter, som du kan se nedenfor. Vores hørespecialister vil altid anbefale hvilken producent der vil være optimal til dig. Du kan dog frit vælge hvilken producent du ønsker høreapparater fra, når du er kunde hos Furesø Hørecenter.

Furesø Hørecenter er specialister i kvaliteter, muligheder og software​

Furesø Hørecenter er specialiseret inden for 4 høreapparatsmærker, som vi arbejder med. Det betyder, at vi er specialiseret i de kvaliteter og muligheder, producenterne tilbyder.

Som specialist kræver det stort kendskab og viden til forskellig software fra hver producent. Det er en vigtig faktor for, at du som høreapparatsbruger får den bedste oplevelse, og får mest muligt ud af høreapparaterne.

Få hjælp, når du har brug for det

Hos Furesø Hørecenter har vi åbent alle ugens hverdage, så du kan komme ind og få hjælp, når du har brug for det! Du finder vores åbningstider her, hvor du også kan kontakte os.

Softwarespecialist

Hver producent har udviklet deres egen software til at programmere høreapparaterne efter. 

Vores hørespecialister administrerer og forstår, alle lag i hver enkelt software, for at kunne programmere og udnytte høreapparaterne optimalt.

Jo mere avanceret et høreapparat er, jo mere avanceret er softwaren.
Det betyder, at det mest avancerede høreapparat, kan indstilles med største præcision.

Et nyt høreapparat er intet værd, før det er blevet programmeret af en kompetent hørespecialist. Audiologi er netop kunsten i, at kunne forene mennesket med teknologien.

Tilbehør til høreapparater

Vi tilbyder en række tilbehør, der er designet til at gøre brugen af dine høreapparater enkel og nem, og sikrer, at du får en bedre hørelse.

Behandling & høreprøve

Ud fra de forskellige høreundersøgelser og vores samtale, vil vi sammen finde frem til den rigtige løsning for dig.

Om Furesø Hørecenter

Med over 20 års erfaring, har vi dannet et solidt grundlag for en optimal behandling med høreapparater.

Høreapparater

Hvilket høreapparat du skal bruge, er noget vi finder ud af sammen efter første konsultation, hvor vi har en grundig samtale.

Skal vi ringe dig op?