Samarbejde med producenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Det betyder, at vi samarbejder med de producenter vi vurderer, har de bedste høreapparater på markedet.

Høreapparatsproducenter

Vi samarbejder med 4 høreapparatsproducenter. Vores hørespecialister vil altid anbefale hvilken producent der vil være optimal til dig. Du kan dog frit vælge hvilken producent du ønsker høreapparater fra, når du er kunde hos Furesø Hørecenter. 

Hos Furesø Hørecenter er vi specialiserede i alle høreapparatstyper fra disse 4 producenter:

Furesø Hørecenter er specialister i kvaliteter, muligheder og software

Furesø Hørecenter er specialiseret inden for 4 høreapparatsmærker, som vi arbejder med. Det betyder, at vi er specialiseret i de kvaliteter og muligheder, producenterne tilbyder.

Som specialist kræver det stort kendskab og viden til forskellig software fra hver producent. Det er en vigtig faktor for, at du som høreapparatsbruger får den bedste oplevelse, og får mest muligt ud af høreapparaterne.

Softwarespecialist

Hver producent har udviklet deres egen software til at programmere høreapparaterne efter. 

Vores hørespecialister administrerer og forstår, alle lag i hver enkelt software, for at kunne programmere og udnytte høreapparaterne optimalt.

Jo mere avanceret et høreapparat er, jo mere avanceret er softwaren.
Det betyder, at det mest avancerede høreapparat, kan indstilles med største præcision.

Et nyt høreapparat er intet værd, før det er blevet programmeret af en kompetent hørespecialist. Audiologi er netop kunsten i, at kunne forene mennesket med teknologien.

Et uafhængigt hørecenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat. 

Behandling & høreprøve

Ud fra de forskellige høreundersøgelser og vores samtale, vil vi sammen finde frem til den rigtige løsning for dig.

Om Furesø Hørecenter

Med over 40 års erfaring, har vi dannet et solidt grundlag for en optimal behandling med høreapparater.

Høreapparater

Hvilket høreapparat du skal bruge, er noget vi finder ud af sammen efter første konsultation, hvor vi har en grundig samtale.

Skal vi ringe dig op?