Oprens af ører

Hørespecialisterne hos Furesø Hørecenter kan oprense ører for voks ved brug af cerumen slynge og cerumen tang, samt med skylning.

Mange års erfaring

Helena har arbejdet 2 år i en øre-næse-halslæge klinik som klinikassistent. Udover at assistere til forskellige operationer som dræn og fjernelse af mandler/næsepolypper, bestod opgaverne blandt andet i egne svimmelhedspatienter, og oprens af ører.

Metoder til oprensning af ører

Erfaring er opnået via sidemandsoplæring af øre-næse-halslæge, til at kunne anvende mikrosuction under mikroskop, og oprense ved hjælp af Hartmann-Halle krokodille tang, billeau cerumen slynge og skylning med lunkent vand.

Vurderer hørespecialisten at ørevoksen er for hård eller sidder for tæt på trommehinden, henviser vi videre til øre-næse-halslæge til oprens ved hjælp af mikrosuction.

Øget produktion af ørevoks

Produktion af ørevoks er forskellig og individuel. Nogle brugere af høreapparater vil opleve en øget produktion af ørevoks. Ørevoks er ørets naturlige beskyttelse af øret. Hvis øregangen er meget snæver eller kringlet, kan voksen have svært ved selv at komme ud. Derfor er det for nogen nødvendigt at få det fjernet.

Vi vejleder i forhold til mængden af hyppigheden af dannelse af ørevoks, hvorvidt det er nødvendigt med en fast oprensning.

Hyler dit høreapparat

Hvis du sætter proppen som du plejer, og høreapparatet begynder at hyle, er årsagen ofte, at der er dannet mere ørevoks i øregangen.

Dette gør at rumfanget i øregangen ændrer sig, og dermed passer programmeringen af høreapparaterne ikke længere.

Høreapparatet vil være mere sensibel, og kan hyle fx når du spiser og taler.

Vi vurderer dine øregange, og fjerner ørevoksen. 

Kontakt os for pris og yderligere info.

Om Furesø Hørecenter

Med over 40 års erfaring, har vi dannet et solidt grundlag for en optimal behandling med høreapparater.

Behandling & høreprøve

Ud fra de forskellige høreundersøgelser og vores samtale, vil vi sammen finde frem til den rigtige løsning for dig.

Gratis høreprøve

Høreprøven vil fortælle dig om du har et høretab, og i hvilken grad. Høretab skal have en vis størrelse, før et høreapparat giver effekt.

Service og garanti

Du kan trygt købe dine høreapparater, tilbehør til høreapparater og høreværn hos Furesø Hørecenter.

Skal vi ringe dig op?