Tilskud til høreapparater

Furesø Hørecenter sørger for det administrative ved indhentning af tilskud til dine høreapparater, så du ikke skal tænke på andet end glæden ved dine nye høreapparater.

Vi sørger for dine tilskud

Furesø Hørecenter sørger for det administrative ved indhentning af tilskud til dine høreapparater, så du ikke skal tænke på andet end glæden ved dine nye høreapparater.

Vi sørger også for indberetning til Sygeforsikring Danmark for dig. 

I 2024 udgør det offentlige tilskud til høreapparater:

Tilskuddet kan modtages hvert fjerde år. Men du kan godt købe høreapparater uden tilskud. Mange vælger af forskellige årsager at udskifte dem de har, til ny og bedre lydoplevelse, før de er berettiget til offentligt tilskud.  

Helbredstillæg

Helbredstillægget er et personligt tillæg som kan søges i Borgerservice. Tillægget ydes til pensionister og førtidspensionister i ordningen før 2003.

Pensionister, der er i en særlig vanskelig situation, har desuden mulighed for at søge om personligt tillæg til at dække den resterende egenbetaling.

Læs mere om helbredstillæget her.  

Sygeforsikring Danmark

“Sygeforsikring Danmark” yder et tilskud til høreapparater ud over det offentlige tilskud.

For at få tilskud, skal høreapparatet være købt i Danmark af godkendt, privat forhandler af høreapparater. Tilskuddet udgør pr. 1. januar 2024:

Høreapparat inkl. tilpasning og ørepropper 50% af egenudgiften, dog max pr. apparat:

Tilskud gruppe 1 & 2 – kr. 1.500, – pr. høreapparat

Tilskud gruppe 5 – Kr. 1.000, – pr. høreapparat

Se al information på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside.

Et uafhængigt hørecenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat. 

Gratis høreprøve

Høreprøven vil fortælle dig om du har et høretab, og i hvilken grad. Høretab skal have en vis størrelse, før et høreapparat giver effekt.

Tilbehør til høreapparater

Vi tilbyder en række tilbehør, der er designet til at gøre brugen af dine høreapparater enkel og nem, og sikrer, at du får en bedre hørelse.

Behandling og høreprøve

Ud fra de forskellige høreundersøgelser og vores samtale, vil vi sammen finde frem til den rigtige løsning for dig.

Skal vi ringe dig op?