Gratis høreprøve

Se vores film og hør nogle af årsagerne til, hvorfor vi mener, du skal vælge Furesø Hørecenter som din hørespecialist.

Som alle andre klinikker i Danmark, kan du altid få en gratis høreprøve og en uforpligtende undersøgelse. Vi afsætter god tid til alle vores undersøgelser, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi tilbyder dig også en second opinion, hvis du allerede har anskaffet dig høreapparater og du måske ikke er helt tilfreds. 

Afspil video

Furesø Hørecenter er uafhængig

Vi har bevidst valgt at være en uafhængig klinik, det er en stor fordel for dig som kunde fordi: 

High End klinik

Furesø Hørecenter er en high end klinik der arbejder efter Best Practice principper. 

Best Practice betyder at vi kan hjælpe dig bedst muligt bla pga:

REM måling

Når vi modtager høreapparater fra vores producenter, skal de programmeres og indstilles før de tages i brug. For at få tilpasset dit høreapparat bedst muligt, udfører vi altid en REM måling. 

VI udfører REM da det er vores overbevisning, at du kun derved opnår den bedste tale forståelighed. Hvis dine høreapparater kun er tilpasset efter producenternes software, er det højest sandsynlig at du får en forkert forstærkning. Dette kan betyde for dig, at lydene runger, er for skarpe, at du ikke hører optimalt og derfor ikke har lyst til at anvende høreapparaterne som du bør gøre. REM står for Real Ear Meassurement og betyder:

Hvorfor vælge Furesø Hørecenter

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge Furesø Hørecenter som dit personlige hørecenter. 

Her får du de 3 vigtigste grunde:

  1. Vi er en uafhængig klinik, hvilket giver os en frihed til at vælge, det høreapparat der er bedst for dig
  2. Vi er en high end klinik, hvilket betyder, at vi arbejder efter Best Practice principper, som gør, at vi kan tilbyde den bedste service og mest optimale kvalitet for dig
  3. Vi udfører REM måling på vores tilpasninger af høreapparater, som giver dig en personlig tilpasning og dermed den bedste taleforståelighed

Ønsker du høj kvalitet og optimal service, er du meget velkommen i vores klinik. Her vil vi også gerne fortælle dig resten af de gode grunde til, hvorfor du skal vælge os som dit personlige hørecenter.

Et uafhængigt hørecenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat. 

Hvad tilbyder vi

Furesø Hørecenter tilbyder dig en gratis undersøgelse af dine ører, med tilhørende gratis afprøvning af høreapparater.

Høreapparater

Hvilket høreapparat du skal bruge, er noget vi finder ud af sammen efter første konsultation, hvor vi har en grundig samtale.

Priser på høreapparater

Alle høreapparater kan forstærke lydene. Men der er forskel på kvaliteten af lyden, og derfor også på prisen.

Skal vi ringe dig op?