Høreapparater

Hvilket høreapparat du skal bruge, er noget vi finder ud af sammen efter første konsultation, hvor vi har en grundig samtale. Her definerer vi sammen dine ønsker og behov i dagligdagen.

Alle former for høreapparater - stort udvalg

Hos Furesø Hørecenter er vi specialiserede i alle høreapparatstyper, fra 4 forskellige producenter:

Grundig høreprøve

Vi udfører en grundig høreprøve, og laver de nødvendige undersøgelser, samt tester hvilke høreapparater du kan håndtere, rengøre og vedligeholde i dagligdagen.

På denne baggrund er vi nu klar til at du skal låne det valgte sæt høreapparater med hjem, så du kan afprøve og teste det i dine vante omgivelser.

Hos Furesø Hørecenter kan du gratis få tjekket din hørelse og afprøve høreapparater.

Høreapparater bag øret

Disse høreapparater er meget populære. Højtaleren er taget ud af høreapparatet, og sidder forbundet med en meget tynd og fin ledning under en lille blød prop i øregangen. 

Det gør at selve høreapparatet bag øret, er mindre og mere smart. Der er flere muligheder i forhold til forstærkning og funktioner, og dækker i dag næsten ethvert høretab.

Udnyt mulighederne med den nyeste teknologi. Stream direkte fra din iPhone/smartphone til dine høreapparater. Få din telefonsamtale direkte i begge høreapparater, eller nyd en lydbog på vej i bilen. Se din yndlingsserie på din tablet med god lyd i høreapparaterne, uden du generer omgivelserne. 

Høreapparater inde i øret

I-øret høreapparater findes i forskellige størrelser, afhængig af:

I-øret høreapparater fås helt små, der sidder dybt inde i øregangen, og i større størrelse, der fylder mere i øret eller fylder hele øreskålen.

Høreapparater bag øret

Bag øret: Et høreapparat der hænger bagved øret, forbundet med en slange der ender i en prop i øregangen. 

Disse høreapparater findes i flere størrelser, afhængig af hvor kraftig forstærkning de skal give. Benyttes typisk ved større høretab, og med en formstøbt øreprop.

Udvikling af høreapparater

Udviklingen af høreapparater og teknologien går stærkt. Den mest avancerede teknologi der i dag findes i høreapparater, kan allerede være forældet om 1 år.

Furesø Hørecenter har altid den sidste nye teknologi på hylderne til kunderne, og informerer gerne om de forskellige muligheder fra høreapparatproducenterne.

Et uafhængigt hørecenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat. 

Vejledning

Få det optimale ud af dit høreapparat ved at sætte det korrekt i øret og vedligeholde det bedst muligt.

Bestilling af batterier

I Danmark er det gratis for høreapparatsbrugere at modtage batterier til høreapparater og tilbehør.

Producenter

Furesø Hørecenter samarbejder med de producenter vi vurderer, har de bedste høreapparater på markedet.

Skal vi ringe dig op?