Oticon More høreapparater

Giv din hjerne adgang til det fulde lydbillede med banebrydende teknologi. Afprøv Oticon More høreapparater gratis hos Furesø Hørecenter. 

Banebrydende teknologi med Oticon More

Oticon introducerer verdens første høreapparat, der giver din hjerne det fulde perspektiv. For første gang nogensinde kan personer med høretab få adgang til alle relevante lyde.

Det nye Oticon More høreapparat behandler og afbalancerer den fulde lydscene for at give hjernen optimeret input fra alle typer meningsfulde lyde. 

Bedre taleforståelse

Med Oticon More høreapparat får hjernen mere lyd at arbejde med, og giver dig det fulde og mest optimale lydbillede. Det vil forbedre din taleforståelse i alle omgivelser.

Undersøgelser har vist, at taleforståelsen er øget med hele 15% med Oticon More høreapparat. 

Gratis afprøvning af Oticon More høreapparater

Furesø Hørecenter tilbyder dig gratis afprøvning af Oticon More høreapparater. Det giver dig mulighed for at prøve de nye høreapparater i vante omgivelser, hvor du vil få den bedst mulige oplevelse af den lyd Oticon More høreapparater kan give dig.

Der er ingen krav om køb af høreapparaterne efterfølgende. Ønsker du at beholde de afprøvede høreapparater efter din låneperiode, er det selvfølgelig muligt at købe dem.

Alt det her får du med Oticon More høreapparater:

Oticon More høreapparat er trænet med 12 millioner lydbilleder fra det virkelige liv. Med adgang til en klar, komplet og balanceret lydscene sikrer Oticon More, at hver enkelt lyd leveres med detaljer og klarhed.

Oticon More høreapparaterne introducerer en ny høreapparatteknologi – Deep Neural Network (DNN) – som efterligner måden, hjernen arbejder på. Oticon har trænet Deep Neural Network (DNN) med 12 millioner lydbilleder fra det virkelige liv.

Det er den mest avancerede høreapparatteknologi nogensinde og med Oticons egne ord: ”Et kvantespring indenfor processering af lydbilledet.” 

Med denne integrerede intelligens har Oticon More lært at genkende alle slags lyde, deres detaljer og hvordan de ideelt skal lyde – alt med henblik på at støtte hjernen optimalt og få lyde til at give mening.

Det gør høreapparatet til så meget mere end en standard kunstig intelligens-software. Det er en unik og dedikeret høreløsning, der er udviklet til at fungere i realtid i hverdagen. 

Furesø Hørecenter har valgt at samarbejde med Oticon, som er et dansk firma, der producerer høreapparater i verdensklasse. Oticon er i top 5 blandt verdens bedste høreapparatsproducenter.

Oticon bruger dansk teknologi og dansk viden i udviklingen af deres høreapparater. De samarbejder med de bedste ingeniører fra hele verden, og sammen skaber de nogle af markedets bedste høreapparater.

Højest mulige lydkvalitet og taleforståelse

Oticon fortsætter med at gøre audiologiske opdagelser i deres forskning, hvilket øger potentialet til at forbedre slutbrugernes fordele betydeligt i fremtidige høreapparater og nu i Oticon More.

Det kræver specialistviden, at kunne bringe det fulde udbytte mellem teknologi og mennesker frem i høreapparaterne. Furesø Hørecenter er anbefalet af Oticon. 

Priser på høreapparater

Alle høreapparater kan forstærke lydene. Men der er forskel på kvaliteten af lyden, og derfor også på prisen. 

Tilskud til høreapparater

Vi tilbyder en række tilbehør, der er designet til at gøre brugen af dine høreapparater enkel og nem, og sikrer, at du får en bedre hørelse.

Tilbehør til høreapparater

Furesø Hørecenter tilbyder en række tilbehør, der er designet til at gøre brugen af dine høreapparater enkel og nem. 

Service og garanti

Du kan trygt købe dine høreapparater, tilbehør til høreapparater og høreværn hos Furesø Hørecenter.

Skal vi ringe dig op?