Om Furesø Hørecenter

Med over 40 års erfaring, har vi dannet et solidt grundlag for en optimal behandling med høreapparater.

Passionerede hørespecialister

Vi er et team af dedikerede og passionerede hørespecialister. Vi bliver ved til bedste resultat opnås. Vi anbefaler passende teknologi med funktioner, som løser dine udfordringer optimalt. Vi arbejder hver dag efter Best Practice, for altid at hjælpe dig bedst muligt.

Flere tusinde audiogrammer

Vi har flere tusinde audiogrammer i vores system og mange af dem er identiske. Men hvert audiogram kræver en unik behandling. Vi forsøger at overgå forventningerne, og fortsætter hvor andre giver op.

Vi tager vores håndværk seriøst, og klinikken er optimeret med de bedste audiologiske systemer, lyddæmpede døre, lofter, vægge og gulve. Vi deltager på relevante uddannelser, kurser og seminarer, og deler Best Practice med vores interne team.

Vi har valgt at drive Furesø Hørecenter som en high-end klinik indenfor vores branche. Fra start var vi enige om, at vil ville yde den bedste behandling og service, vi kunne. 

Vi satte os ind i kundens behov, og gennemgik hver en detalje i høreapparatsbehandlingen, for at opnå den højeste kvalitet med det bedste resultat.

Vi fortsætter med at arbejde efter Best Practice. Vi læner os op ad de engelske og amerikanske Best Practice guidelines, der allerede findes.

Derfor er du sikker på, at når du vælger at købe dine høreapparater hos os, får du den bedste og mest personlige behandling og programmering af dine apparater. På den måde sikrer vi, at du får det bedst mulige resultat med dine høreapparater.

De bedste høreapparater er kun så gode, som de specialister der indstiller dem. Præcis og korrekt tilpasning er en yderst specialiseret færdighed, og en kunst der har taget år at mestre. Det opnås kun ved at forstå dine behov og hvordan du hører.

Høreapparater er højt specialiseret medicinsk udstyr, der kun leverer den bedste ydelse i hænderne på en erfaren hørespecialist, og en kunde der er fuldt engageret i processen. Indtil da er høreapparaterne en computer uden indstilling, og uden effekt.

Vi har valgt at være et uafhængigt hørecenter, og vælger altid det produkt der bedst opfylder de behov du har brug for, rent høremæssigt og funktionsmæssigt.

Bestil tid hos os, så du kan opnå bedst mulig hørelse. Under konsultationen vil vi gennemgå alle de prøver vi tager, så du forstår hvad de betyder, og får afklaring omkring din skelneevne, dit høretab og din evne til at høre i baggrundsstøj.

Hvem er vi

Hos Furesø Hørecenter er det vores ønske, at du møder velkendte ansigter, da vi mener det skaber tryghed og et rart miljø. 

Helena Miravet Sorribes

Jeg plejer at sige, at jeg har verdens bedste job. Det, at kunne hjælpe med at høre bedre er en fantastisk oplevelse. 

At hjælpe og se et menneske gennemgå en proces, hvor de måske fra start er trykket og klemt ved situationen af måske at skulle bruge høreapparater, til at se dem slappe af i ansigtet og smile, når de opdager hvor meget mere de nu kan høre – det er en fantastisk oplevelse. 

Det handler om tryghed og tillid og den bedste kvalitet – fra start.

Jeg er uddannet audiologiassistent. Jeg startede min karriere med ører på Gentofte Amtssygehus i 2001, med et projekt omhandlende stritørebehandling. I 2005 skiftede jeg til en øre-næse-hals-klinik, hvor mit kendskab til øret og audiologien blev uddybet yderligere. 

Siden 2006 har jeg arbejdet med høreapparater på private høreklinikker. Som specialist i audiologi og høreapparater, nyder jeg hver dag at dele min entusiasme omkring høreapparatuniverset med vores kunder.

Thomas Piper

Da jeg begyndte at arbejde med høreapparater for 20 år siden, var der ikke så mange private høreklinikker, som nu. 

Mine første par år i branchen foregik på Audiologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital. Senere kom jeg ud i en privat høreklinik, og derfra videre til en dansk høreapparatsproducent, og nu er jeg hos Furesø Hørecenter.

Det som fik mig i gang med at arbejde med høreapparater, var smeltediglen mellem mennesker og teknik. At få folk med høretab til at høre bedre, er meget givtigt. 

Det vigtigste er at lytte til folk, og ikke bare høre hvad der bliver sagt, men også at kunne forstå hvad der menes. En af mine forcer er lige netop det – at være empatisk.

At arbejde i Furesø Hørecenter er også vigtigt for mig, da vi hele tiden holder os ajour med den nyeste teknologi og forskning. Furesø Hørecenters værdier omkring hvordan processen skal foregå i et hørecenter, er værdier som jeg er enige i og står inde for – at kunden på alle måder er i centrum.

Birthe

Jeg er uddannet receptionist og har været i receptionsbranchen i mange år, tillige har jeg arbejdet hos Widex i nogle år, i deres produktion. Sidst kommer jeg fra rengøringsbranchen, hvor jeg havde daglig kontakt til kunderne både personlig og telefonisk.

Som uddannet receptionist ved jeg hvad det vil sige at være den første man ser, når man kommer ind ad døren. Det er vigtigt for mig, at du føler dig velkommen og oplever Furesø Hørecenter som et rart og trygt sted at være.

At arbejde her hos Furesø Hørecenter gør mig glad, fordi når jeg giver den omsorg og hjælp her ved skranken, kan jeg se og mærke hvor stor en betydning det har.

Jeg elsker at samtale med vores kunder når de kommer her i klinikken. Det er dejligt at kunne hjælpe akut, hvis der opstår problemer med høreapparatet. Jeg kan skifte filtre, propper, wire, BTE slanger osv., så du hurtigt får hjælp uden at skulle bestille tid.

Lidt om Furesø Hørecenter set fra min side.
Furesø Hørecenter er en uafhængig høreklinik, som virkelig brænder for at gøre det bedste for dig. Uanset om du har et lille eller stort høretab, giver vi dig den rette støtte og forbedre din livskvalitet. Vi sætter bevidst meget tid af pr. kunde, så vi altid kan gå i dybden og være grundige, så vi netop kan hjælpe bedst muligt.

Vi yder en rigtig god og vigtig service og netop også derfor, er jeg glad for at være en del af Furesø Hørecenter.

Et uafhængigt hørecenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat. 

Hvad tilbyder vi

Furesø Hørecenter tilbyder dig en gratis undersøgelse af dine ører, med tilhørende gratis afprøvning af høreapparater.

Hørelse

Hørelsen er interessant, men også utrolig kompliceret. Der bliver derfor konstant forsket i hørelse, høretab og hjernens funktioner.

Priser på høreapparater

Alle høreapparater kan forstærke lydene. Men der er forskel på kvaliteten af lyden, og derfor også på prisen.

Skal vi ringe dig op?