Høreapparater - København

Furesø Hørecenter er en high-end klinik tæt på København. Vi tilbyder specialiserede høreundersøgelser, og rådgivning om hvilke høreapparater, der giver dig den bedste kompensation for dit høretab.

Gratis høreprøve

Furesø Hørecenter tilbyder dig en gratis høreprøve. Høreprøven giver en afklaring på, hvorvidt du har et høretab, samt om en behandling med høreapparat vil give effekt for dig.

Læs mere om vores gratis høreprøve her

Markedets bedste høreapparater nær København

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter ca. 30 min. fra København.

Vi samarbejder med de høreapparatsproducenter, som vi mener har de bedste høreapparater på markedet.

Valg af høreapparat

Vi rådgiver dig om forskellen på høreapparater, og finder sammen med dig ud af, hvilket høreapparat du skal bruge. For os er det vigtigt, at du får et høreapparat der opfylder dine behov, så du får optimal hørelse.

Specialister i alle høreapparatstyper fra 4 producenter – læs mere her

Leder du efter høreapparater tæt på København?

Vores hørecenter ligger tæt på København. Vi ligger i stueetage, med gode adgangsforhold fra gaden. Du kan nemt komme til os både med tog, bus og bil. Parkeringspladsen ligger på modsatte side af vores hovedindgang.

Vil du gerne have et specialiseret hørecenter, der sikrer dig de mest optimale resultater med markedets bedste høreapparater, vil vi glæde os til at byde dig velkommen hos Furesø Hørecenter.

Vejledning og vedligeholdelse af dine høreapparater

Furesø Hørecenter ønsker at du skal få det mest optimale ud af dit høreapparat. Det gør du både ved at sætte det korrekt i øret, og vedligeholde det. Vi har åbent alle ugens hverdage, så du altid kan komme ind og få hjælp.

Læs mere om vejledning, vedligeholdelse og vedligeholdelsesprodukter

Skal vi ringe dig op?