Musikerværn

Formstøbte musikerværn dæmper alle frekvenser, og føles naturlige og behagelige at have i ørerne.

Formstøbte musikerværn

Behagelige musikerværn tilpasset dine ører, vil give dig en optimal lydoplevelse.

Musikerværn inkl. 1 sæt filtre: kr. 2.495,- 

Musikerværn der dæmper alle frekvenser

Er du udøvende musiker, DJ eller kan du lide at gå til koncerter og lytte til live musik, vil et musikerværn være ideelt for dig. 

Musikværnet dæmper alle frekvenser lige meget (lineær dæmpning). Det betyder, at du får samme lydoplevelse bare med en dæmpning på 15, 20, 25 eller 30 dB.

Musikerhøreværnene bliver lavet efter individuelle aftryk af dine ører, så de føles naturlige og behagelige at have i ørerne. 

Materialet er fremstillet af blødt og behageligt silikonemateriale. Filtrene er nemme at skifte, hvis du ønsker flere forskellige dæmpningsmuligheder.

Pas på din hørelse, når du ved at du skal udsættes for høje og kraftfulde lyde.

Det kan du gøre ved at bruge musikerværn. 

Et uafhængigt hørecenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat.

Svømmepropper

En perfekt løsning til dig som ikke vil have vand i ørerne, eller har tilstande i øregangen som gør, at der ikke må komme vand i ørerne.

Sovepropper

Sovepropper kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn, og er fremstillet i et blødt materiale, der gør dem behagelige at anvende.

Hørelse

Hørelsen er interessant, men også utrolig kompliceret. Der bliver derfor konstant forsket i hørelse, høretab og hjernens funktioner.

Skal vi ringe dig op?