High End hørecenter - København

Hos Furesø Hørecenter møder du en high-end klinik, tæt på København. Vi har over 20 års erfaring i at udføre høreundersøgelser, og vi hjælper mennesker med den bedste behandling af deres høreproblemer.

Hørecenter nær København

Furesø Hørecenter er en klinik, med alle kompetencer samlet indenfor audiologi. Vi ønsker, at du som kunde skal føle dig tryg, og du vil derfor møde et fast team af specialister i hørelse og høreapparater. Vores hørecenter ligger i Farum, ca. 30 minutters kørsel fra København.

Se åbningstider og hvordan du kommer til Furesø Hørecenter her

Et hørecenter er en klinik, der har tilknyttet audiologister, som udfører undersøgelser af menneskers hørelse. 

Vi er specialiseret i hørelse og høreapparater, og sikrer os sammen med vores Øre-, Næse- og Halslæge, at der ikke er tegn på sygdomme der kræver anden behandling.

Læs mere om hvad et hørecenter er her

Hvis du har hørevanskeligheder, er det vigtigt, at du får en afklaring om din hørelse og et muligt høretab.

Furesø Hørecenter yder specialiseret behandling, og sætter os ind i dit behov, så vi kan give dig det bedste og mest optimale høreresultat. 

Læs mere om Furesø Hørecenter her

Furesø Hørecenter tilbyder mange fordele

Høretab eller hørenedsættelse

Hos Furesø Hørecenter undersøger vi årsagen til dit høretab eller hørenedsættelse. Et høretab afhjælpes eller behandles altid individuelt og personligt.

Vi giver dig den bedste forudsætning for at opnå en optimal hørelse.

Leder du efter et hørecenter tæt på København?

Furesø Hørecenter ligger lige ved Farum Bytorv, tæt på bus, tog og gode parkeringsforhold, en halv times kørsel fra København. Vi holder åbent alle ugens hverdage, så du kan få hjælp, når du har brug for det.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skal vi ringe dig op?