Jagthøreværn

Din hørelse er vigtig når du går på jagt. Med et jagthøreværn bliver naturens lyde tydelige, og samtidig forstærkes de svage lyde i naturen. 

Jagthøreværn - både med og uden telespole

Små og komfortable jagthøreværn, der forstærker naturens lyde.

Jagthøreværn med telespole: kr. 5.750,-
Jagthøreværn uden telespole: kr. 5.250,-

Hørelsen er vigtig når du går på jagt

Når du går på jagt, er både dit syn og din hørelse vigtig. Dit kikkertsigte er skarpt og præcist indstillet, så du kan se den mindste bevægelse på lang afstand. For at kunne reagere optimalt, er din hørelse vigtig. 

Naturens lyde bliver tydelige

Teknologien i Secure Jagthøreværn beskytter din hørelse mod kraftig impulsstøj og høje lyde. Men samtidig og ikke mindst, forstærker Secure Jagthøreværn de svage lyde i naturen. Det betyder for dig, at du bedre kan høre naturens lyde foran og bagved dig. 

Få hjælp, når du har brug for det

Hos Furesø Hørecenter har vi åbent alle ugens hverdage, så du kan komme ind og få hjælp, når du har brug for det! Du finder vores åbningstider her, hvor du også kan kontakte os.

Små og komfortable

En anden fordel er, at du undgår trykken og varme på ørerne. De er nemme at have med i lommen, og du kan have alle former for hovedbeklædning uden at være generet af jagthøreværnene. 

Nem kommunikation over jagtradio

Jagthøreværnene fås med og uden telespole. Med en halsslynge kan du kommunikere igennem jagthøreværnene (med telespole) over din jagtradio, når du f.eks. er på elgjagt i Sverige. 

Musikværn

Formstøbte musikerværn dæmper alle frekvenser, og giver optimal lydoplevelse. De føles naturlige og behagelige at have i ørerne.

Svømmepropper

En perfekt løsning til dig som ikke vil have vand i ørerne, eller har tilstande i øregangen som gør, at der ikke må komme vand i ørerne.

Sovepropper

Sovepropper kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn, og er fremstillet i et blødt materiale, der gør dem behagelige at anvende.

Hørelse

Hørelsen er interessant, men også utrolig kompliceret. Der bliver derfor konstant forsket i hørelse, høretab og hjernens funktioner.

Skal vi ringe dig op?