Svømmepropper

En perfekt løsning til dig som ikke vil have vand i ørerne, eller har tilstande i øregangen som gør, at der ikke må komme vand i ørerne.

Svømmepropper til dig, som elsker vandet

Svømmepropper holder vandet ude af dine ører. Kan anvendes alle steder. 

Svømmepropper sætpris: kr. 1.250,- 

Svømmepropper – når du vil holde vandet ude af ørerne

Svømmepropper er til dig, som elsker vandet, men ikke elsker at få vand i ørerne. Propperne sørger for at holde vandet væk fra øregangene. 

Svømmepropper kan bruges alle steder

Uanset om du er på stranden med familien, i svømmehallen med vennerne, eller tager dit morgenbad, kan du nu holde ørerne fri for vand

Uafhængigt hørecenter

Vi har valgt at være et uafhængigt hørecenter, og vælger altid det produkt der bedst opfylder de behov du har brug for, rent høremæssigt og funktionsmæssigt. 

Svømmepropper – en perfekt løsning

Hvis du vil undgå at få vand i ørerne, eller har tilstande i øregangen som gør, at der ikke må komme vand i ørerne, er svømmepropper en perfekt løsning.

Et uafhængigt hørecenter

Furesø Hørecenter er et uafhængigt hørecenter. Derfor kan vi tilbyde dig det produkt vi vurderer, vil give dig det mest optimale resultat. 

Jagthøreværn

Din hørelse er vigtig når du går på jagt. Med et jagthøreværn bliver naturens lyde tydelige, og samtidig forstærkes de svage lyde i naturen.

Sovepropper

Sovepropper kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn, og er fremstillet i et blødt materiale, der gør dem behagelige at anvende.

Hørelse

Hørelsen er interessant, men også utrolig kompliceret. Der bliver derfor konstant forsket i hørelse, høretab og hjernens funktioner.

Skal vi ringe dig op?