Svømmepropper

En perfekt løsning til dig som ikke vil have vand i ørerne, eller har tilstande i øregangen som gør, at der ikke må komme vand i ørerne.

Svømmepropper til dig, som elsker vandet

Svømmepropper holder vandet ude af dine ører. Kan anvendes alle steder. 

Svømmepropper sætpris: kr. 1.250,- 

Svømmepropper – når du vil holde vandet ude af ørerne

Svømmepropper er til dig, som elsker vandet, men ikke elsker at få vand i ørerne. Propperne sørger for at holde vandet væk fra øregangene. 

Svømmepropper kan bruges alle steder

Uanset om du er på stranden med familien, i svømmehallen med vennerne, eller tager dit morgenbad, kan du nu holde ørerne fri for vand

Få hjælp, når du har brug for det

Hos Furesø Hørecenter har vi åbent alle ugens hverdage, så du kan komme ind og få hjælp, når du har brug for det! Du finder vores åbningstider her, hvor du også kan kontakte os.

Svømmepropper – en perfekt løsning

Hvis du vil undgå at få vand i ørerne, eller har tilstande i øregangen som gør, at der ikke må komme vand i ørerne, er svømmepropper en perfekt løsning.

Musikværn

Formstøbte musikerværn dæmper alle frekvenser, og giver optimal lydoplevelse. De føles naturlige og behagelige at have i ørerne.

Jagthøreværn

Din hørelse er vigtig når du går på jagt. Med et jagthøreværn bliver naturens lyde tydelige, og samtidig forstærkes de svage lyde i naturen.

Sovepropper

Sovepropper kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn, og er fremstillet i et blødt materiale, der gør dem behagelige at anvende.

Hørelse

Hørelsen er interessant, men også utrolig kompliceret. Der bliver derfor konstant forsket i hørelse, høretab og hjernens funktioner.

Skal vi ringe dig op?